Novosti
Treći kućni sajam auto delova i prateće i servisne opreme

U Banja Luci je 27.02. i 28.02.2016. godine, održan Treći kućni sajam auto dijelova, prateće i servisne opreme u BiH, pod nazivom “Kupujte iz prve ruke“, a u organizaciji AM Grupacije.

Reč je o jedinom specijalizovanom sajmu, a okupio je 35 izlagača iz 15 zemalja (Austrije, Njemačke, Francuske, Holandije, Poljske, Belgije, Češke, Slovačke,Turske, Australije, Italije, Brazila, Slovenije, Srbije i Bugarske). Kroz dva dana trajanja, sajam je posetilo 2000 profesionalnih kupaca, klijenata firmi „Auto Milovanović“ i „Auto Parts“, koji su predstavnici grupacije za BiH.

Vlasnici prodavnica auto delova, auto serviseri i mehaničari su u direktnom kontaktu sa najpoznatijim svetskim proizvođačima auto delova u aftermarketu, imali priliku da unaprede svoje znanje, a sve u cilju kvalitetnijeg poslovanja.

Kao i do sada, zajedno sa svojim gostima, AM group je prikupla finansijska sredstava u iznosu od 10.000 KM, koja su donirana humanitarnom udruženju “Otvorena mreža“ za pomoć najugroženijim građanima BiH.

Takođe, i ove godine, sajam je bio prilika da studenti budu deo sajma pa su tako studenti BLC-a  sa svojim štandom učestvovali na Trećem kućnom sajmu.

Studenti BLC-a su direktno učestvovali u procesu registracije posetilaca, vođenju programa, organizacionih procesa, audio-video interakciji, te sličnim poslovima sa kojima bi se mogli susresti u budućnosti, ukoliko bi se bavili realizacijom ovako zahtevnih projekata, a zainteresovani posetioci su se mogli upoznati sa mogućnostima studiranja na Banja Luka College-u.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa oba sajamska dana.