fbpx

STC

O brendu

STC je španska kompanija osnovana 2000. godine. Posvećena je distribuciji rezervnih delova za automobile i komercijalna vozila.
STC se specijalizuje za rezervne delove kao što su guma, metal, proizvodi od gume i metala i proizvodi od plastike. Kompanija pokriva potrebu za ovim delovima u većini međunarodnih flota, bilo azijskih i / ili evropskih automobila.
STC ima snažno prisustvo u Španiji, Purtugalu i Italiji i ima dodatnu izvoznu aktivnost izvan Evropske zajednice. U tom kontekstu, STC već ojačava svoj brend na tržištima Maroka, Alžira i Izraela.
STC je kompanija sa dugom istorijom koja radi sa timom zaposlenih sa velikim iskustvom u ponudi automobila.
Misija kompanije zasnovana je na zadovoljstvu kupaca i posvećenosti stalnom usavršavanju naše kvalitetne usluge. Svi naši proizvodi su prilagodljivi originalima ili sličnom kvalitetu, a trenutno imamo više od 8.000 delova u nekoliko kataloga od metala, gume, gume i metala.
Fokus kompanije je uvek usmeren ka budućim i inovativnim tehnologijama koje će otvoriti nova tržišta na kojima će kompanija biti predstavljena kao agilna i efikasna firma, spremna da se suoči sa izazovima koje budućnost može ponuditi.

STC u svom asortimanu nudi

INFORMACIJE

Kompanija Servicio y Tecnología del Caucho, S.L.
Država Španija,EU
Web sajt: www.stcstc.com