fbpx

Prodaja na rate

PRODAJA ROBE NA TRI MESEČNE RATE ILI ŠEST POLUMESEČNIH RATA, BEZ KAMATE

Kompanija LUKENA-AUTO d.o.o. nudi svim svojim kupcima koji su zaposleni na neodređeno vreme i članovi su sindikata, mogućnost da kupovinu i iznos računa podele na tri mesečne ili šest polumesečnih rata putem administrativne zabrane, bez kamate.

Potrebno je da proverite da li vaša sindikalna organizacija ima ugovor sa nama o prodaji putem administrativne zabrane.

Ako vaša organizacija ima ugovor sa našom kompanijom, u obračunskoj službi vaše organizacije preuzmite popunjenu i overenu administrativnu zabranu.

Sa overenom administrativnom zabranom, dođite u jedan od naših maloprodajnih objekata,  gde će vam naši prodavci pomoći oko pronalaženja traženog artikla i ljubazno vas uslužiti.


Kompanija LUKENA-AUTO d.o.o. nudi svim penzionerima mogućnost da kupovinu i iznos računa podele na tri mesečne ili šest polumesečnih rata,bez kamate

Potrebno je da ponesete poslednji penzioni ček i ličnu kartu i dođete u jedan od naših maloprodajnih objekata. Naši prodavci će vam pomoći oko pronalaženja traženog artikla i popuniti sa vama formular koji nosite u PIO fond na overu. Sa overenim jednim primerkom formulara dolazite ponovo u naš objekat i preuzimate artikle koje ste predhodno rezervisali.


PRODAJA ROBE NA ŠEST MESEČNIH RATA, BEZ KAMATE

Kompanija LUKENA-AUTO d.o.o. nudi svim svojim kupcima koji imaju kreditne kartice banke INTESA i POŠTANSKE ŠTEDIONICE, mogućnost da kupovinu i iznos računa podele na maksimum šest mesečnih rata,bez kamate


ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA DO 180 DANA