fbpx

Techno Vector Group

O brendu

Techno Vector Group je međunarodna grupacija kompanija.
Techno Vector Group lansirao je prvu mašinu za reglažu trapa, opremljenu kablovskom vezom 1997. godine. Od tada kompanija neprestano razvija i dovodi nove i poboljšane proizvode na tržište i prodaje ih pod robnom markom Techno Vector.
Razvijamo i izrađujemo kompjuterski poravnate točkove, automatske perilice točkova i druge vrste garažnih uređaja. Pored toga, pružamo širok spektar usluga industrijskog dizajna, razvijajući proizvode po ključu – od početnog koncepta pa sve do serijske proizvodnje.
U 2005. godini započeli smo proizvodnju mašina za reglažu trapa “Techno Vector 5” opremljenih infracrvenom vezom. 2009. godine na tržište smo predstavili svoj prvi 3D aparat za polaganje točkova za automobile – “Techno Vector 7”. U 2014. godini razvili smo prvi u svetu 3D mašinu za reglažu trapa za kamione. Pored toga, 2013. godine smo na tržište ponudili “Techno Vector 6” koji je opremljen “3D Free Motion” tehnologijom i omogućava ugradnju u male prodavnice. Tokom 2016. godine na izložbi Interauto u Moskvi prikazali smo nove proizvode – 3D aparat, sa 3 kamere za automobile i kamione i pokretni točak sa 3 kamere.

Techno Vector u svom asortimanu nudi:

  • 3D Optika
  • Mašine za reglažu trapa

INFORMACIJE

Kompanija Techno Vector Group
Država Bugarska,EU
Web sajt: https://www.technovector.com/